1/5
Zee News: Live News in Hindi screenshot 0
Zee News: Live News in Hindi screenshot 1
Zee News: Live News in Hindi screenshot 2
Zee News: Live News in Hindi screenshot 3
Zee News: Live News in Hindi screenshot 4
Zee News: Live News in Hindi Icon

Zee News

Live News in Hindi

Zee Digital Convergence Limited
Trustable Ranking IconΈμπιστο
65K+Λήψεις
50.5MBΜέγεθος
Android Version Icon5.1+
Έκδοση Android
7.2.7(24-04-2024)Τελευταία έκδοση
5.0
(1 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
Πώς να κάνετε εγκατάσταση
1
Κατεβάστε και ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Ολοκληρώστε την εγκατάσταση και ανοίξτε το Aptoide
app-card-icon
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/5

Περιγραφή του Zee News: Live News in Hindi

Η εφαρμογή ZEE News σας φέρνει τα τελευταία νέα, ενημερώσεις ειδήσεων Χίντι, έκτακτες ειδήσεις, ζωντανή κάλυψη ειδήσεων, δημοφιλείς ιστορίες από τη Δημοκρατία της Ινδίας και σε όλο τον κόσμο σε 9 διαφορετικές γλώσσες - Αγγλικά, Χίντι (हिंदी समाचार) , Μαράθι (24 Taas), Μπενγκάλι (24 Γκάντα), Ταμίλ, Μαλαγιαλάμ, Γκουτζαράτι, Τελούγκου και Κανάντα. Παρακολουθήστε ζωντανά ειδήσεις και καθημερινούς τίτλους ειδήσεων στο κινητό σας - οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, εν κινήσει.


Το Zee News (ज़ी न्यूज़) είναι η μητρική επωνυμία του μεγαλύτερου Δικτύου Ειδήσεων ZMCL της Ινδίας, φέρνοντας στους θεατές όλες τις σημαντικές ειδήσεις ειδήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εκτός από τις έκτακτες ειδήσεις και το κοινό μπροστά, το κανάλι παρέχει επίσης σε βάθος κάλυψη επιχειρηματικών ειδήσεων στα Χίντι, Τεχνολογία (तकनीक), Πολιτική (राजनीति), ψυχαγωγικά νέα, αθλήματα όπως κρίκετ και πολλά άλλα.


Η εφαρμογή ειδήσεων θα είναι γεμάτη με καθημερινά trending νέα, viral βίντεο και φωτογραφίες, συμβουλές για τον τρόπο ζωής και την υγεία στα χίντι (हेल्थ मंत्रा) καθώς και κουτσομπολιά από ειδήσεις του Bollywood, Χόλιγουντ, τοπικό κινηματογράφο και ενημερώσεις masala διασημοτήτων.


Ζωντανή κάλυψη σημαντικών γεγονότων και απόψεις από μερικούς από τους καλύτερους συγγραφείς ειδήσεων και αρθρογράφους θα είναι μέρος της πιατέλας. Προσφέρονται επίσης προβολές και κριτικές για θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή (aaj tak), ειδικά που σχετίζονται με τα gadget, τα αυτοκίνητα, την εκπαίδευση και την καριέρα.


Οι γρήγορες και ακριβείς ενημερώσεις στην εφαρμογή ZEE Hindi News θα διασφαλίσουν ότι θα βρείτε τους πιο πρόσφατους τίτλους ειδήσεων στις άκρες των δακτύλων σας σε διαφορετικές 9 γλώσσες. Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί ειδικά για συσκευές Android και iOS.


Λάβετε εκτενή κάλυψη ειδήσεων στο:


* Εξελίξεις μεγάλων έκτακτων ειδήσεων, ειδήσεις από την Ινδία (Μπχαράτ), πολιτείες, κορυφαίες πόλεις και τελευταία πολιτικά θέματα.

* Ζωντανή κάλυψη ειδήσεων από πολιτικές, αθλητικές, τεχνολογικές, επιχειρηματικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

* Επιχειρηματικά (कारोबार) νέα, πιο πρόσφατες ενημερώσεις από την οικονομία, την αγορά και τη βιομηχανία.

* Επιστημονικές ειδήσεις (ज्ञान-विज्ञान) και τεχνολογικές ειδήσεις, κριτικές για gadget και smartphone, εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

* Αθλητικά νέα, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βαθμολογίες αγώνων για – Ειδήσεις κρίκετ (ক্রিকেট), Ποδόσφαιρο, Τένις, Μπάντμιντον, Χόκεϊ, F1 και μηχανοκίνητα αθλήματα.

* Λάβετε ελκυστικές και διασκεδαστικές ειδήσεις, κουτσομπολιά και μπάλες από τον κόσμο της Showbiz - Bollywood, Hollywood, TV Soaps and Art (कल्लाबाजी) και χώρο θεάτρου (सिनेमा).

* Διεθνείς ειδήσεις (विश्व - आंतरराष्ट्रीय बातम्या), viral και trending ιστορίες από όλο τον κόσμο.

* Ενημερωτικές ιστορίες και λειτουργίες για τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας – Υγεία (सेहत), Ευεξία, Γυμναστική, Φαγητό και Συνταγές, Ταξίδια και πολλά άλλα.


Χαρακτηριστικά εφαρμογής Zee News:

* Ζωντανή τηλεόραση: Μην χάσετε ποτέ μια ενημέρωση ειδήσεων. Παρακολουθήστε το DNA Show ζωντανά στο Zee News - οποτεδήποτε, οπουδήποτε

* Ειδήσεις στη γλώσσα σας: Επιλέξτε τη γλώσσα της προτίμησής σας ή μεταβείτε εύκολα σε άλλη προτιμώμενη γλώσσα από τα Αγγλικά, Χίντι, Μαράθι, Μπενγκάλι , Ταμίλ, Μαλαγιαλάμ, Γκουτζαράτι, Τελούγκου και Κανάντα.

* Προσαρμογή αρχικής οθόνης: Επιλέξτε τμήματα που σας ενδιαφέρουν για να εμφανίζονται στην αρχική σας οθόνη. Μπορείτε ακόμη και να τα παραγγείλετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

* Επόμενη ιστορία: Διαβάστε εύκολα την επόμενη ιστορία, απλώς σύροντας προς τα αριστερά.

* Κοινή χρήση Ειδήσεων: Μοιραστείτε άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο μέσω Facebook, Twitter, Telegram, WhatsApp, e-mail και μηνυμάτων κειμένου SMS.

* Διαχείριση ειδοποιήσεων: Επιλέξτε τις κατηγορίες από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις

* Επισήμανση ως αγαπημένο: Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε άρθρα, βίντεο και φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτά αργότερα

* Λειτουργία ανάγνωσης εκτός σύνδεσης: Μην ανησυχείτε όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να διαβάζετε ειδήσεις ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

* Βίντεο: Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από τα πιο ενημερωτικά και διασκεδαστικά βίντεο κλιπ

* Φωτογραφίες: Photo Galleries και Slideshows με τις τελευταίες ειδήσεις, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και τον τρόπο ζωής.

Κατεβάστε την εφαρμογή Zee News, μια από τις καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων στην κινητή συσκευή σας για εύκολη πρόσβαση στα τελευταία νέα, λειτουργίες, φωτογραφίες, βίντεο από την Ινδία (Hindustan) και από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://zeenews.com και ακολουθήστε μας στο:

* Twitter - @ZeeNews στο Twitter

* Facebook: https://www.facebook.com/ZeeNews

Zee News: Live News in Hindi - Έκδοση 7.2.7

(24-04-2024)
Άλλες εκδόσεις
Τι νέο υπάρχει- Bug Fixes & Performance enhancements.

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Εγγυημένα Καλή ΕφαρμογήΗ εφαρμογή αυτή πέρασε τη δοκιμή ασφάλειας για ιούς, malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις και δεν περιέχει απειλές.

Zee News: Live News in Hindi - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 7.2.7Πακέτο: com.zeenews.hindinews
Συμβατότητα Android: 5.1+ (Lollipop)
Προγραμματιστής:Zee Digital Convergence LimitedΠολιτική Απορρήτου:http://zeenews.india.com/privacypolicy.htmlΔικαιώματα:17
Όνομα: Zee News: Live News in HindiΜέγεθος: 50.5 MBΛήψεις: 1.5KΈκδοση : 7.2.7Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-04-24 09:38:20Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU:
Αναγνωριστικό Πακέτου: com.zeenews.hindinewsΥπογραφή SHA1: 1D:FD:26:79:AD:B8:06:A4:EF:10:7D:70:7B:F6:71:F8:98:61:E2:21Προγραμματιστής (CN): Zee DigitalΟργανισμός (O): Zee Digital Convergence LimitedΤοποθεσία (L): DelhiΧώρα (C): 91Πολιτεία/Πόλη (ST): delhi

Τελευταία έκδοση του Zee News: Live News in Hindi

7.2.7Trust Icon Versions
24/4/2024
1.5K λήψεις28.5 MB Μέγεθος

Άλλες εκδόσεις

7.2.4Trust Icon Versions
5/3/2024
1.5K λήψεις28.5 MB Μέγεθος
7.2.3Trust Icon Versions
12/2/2024
1.5K λήψεις28.5 MB Μέγεθος
7.1.9Trust Icon Versions
30/11/2023
1.5K λήψεις26.5 MB Μέγεθος
7.1.5Trust Icon Versions
19/10/2023
1.5K λήψεις26.5 MB Μέγεθος
7.1.1Trust Icon Versions
10/10/2023
1.5K λήψεις26.5 MB Μέγεθος
7.0.8Trust Icon Versions
10/10/2023
1.5K λήψεις26.5 MB Μέγεθος
6.9.4Trust Icon Versions
25/8/2023
1.5K λήψεις19 MB Μέγεθος
6.9.0Trust Icon Versions
28/7/2023
1.5K λήψεις18.5 MB Μέγεθος
6.8.7Trust Icon Versions
26/7/2023
1.5K λήψεις19 MB Μέγεθος

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...